Els Mossos d'Esquadra han detingut el fill de l'home trobat mort ahir a l'àtic que va cremar al municipi barceloní de Vilanova i la Geltrú, segons han informat a EFE fonts pròximes al cas.

El succés va tenir lloc ahir al migdia en un àtic que ocupa tota la cinquena planta de la finca ubicada en el número 62 de l'avinguda de Cubelles, a Vilanova i la Geltrú, del qual es va cremar el noranta per cent.

Al lloc es van desplaçar sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, els efectius dels quals van apagar el foc i posteriorment van trobar el cadàver d'una persona en una de les habitacions amb sortida a la terrassa de l'àtic.

Els Mossos han informat aquest diumenge que, ahir a la tarda, va ser detingut el fill de la víctima, de 21 anys, per la seva presumpta implicació en l'incendi, qui està en dependències policials a l'espera de passar a disposició judicial.

Les citades fonts han explicat que els investigadors estan a l'espera dels resultats de l'autòpsia per determinar si la víctima va morir com a conseqüència del foc o ja era morta quan es va cremar l'habitatge.