Un nen de tres any va morir diumenge a la tarda en ser atropellat pel cotxe amb el qual maniobrava la seva mare en un pàrquing de Montblanc, que no es va adonar de la presència del nen. Al lloc dels fets es van traslladar dues ambulàncies i un helicòpter, però els efectius no van poder fer res per salvar el nen.

L'accident va tenir lloc en l'aparcament de Sant Miquel, ubicat al centre de la ciutat, quan la mare maniobrava amb el cotxe, un tot terreny que s'havia espatllat i que la dona intentava pujar a una grua. Fonts de l'Ajuntament de Montblanc, la Policia Local del qual es va fer càrrec de la investigació del cas, van informar que va ser la mateixa família la que va traslladar el menor al centre d'atenció primària de la localitat, on va morir. La família, resident a Ainsa (Osca), havia passat la setmana de vacances a Salou i tornava a casa. Al seu pas per Montblanc va decidir aturar-se i visitar la vila medieval, on se'ls va espatllar el vehicle.

Arran del succés, l'Ajuntament de Montblanc va col·locar la bandera a mitja asta i va decretar tres dies de dol, alhora que va transmetre el seu condol a la família.