Almenys una persona ha mort a l'estavellar-se un helicòpter a Nova York, concretament a la Setena Avinguda de la illa de Manhattan, segons ha informat el Departament de Bombers de Nova York (FDNY).

"Bombers del FDNY estan treballant en el 787 de la Setena Avinguda de Manhattan, on s'ha estavellat un helicòpter contra un edifici. El foc ha estat extingit. A hores d'ara hi ha una víctima mortal", ha explicat el Departament de Bombers en el seu compte oficial de Twitter.

L'incident ha passat poc després de les 14.00 hores (20.00, hora catalana). En el moment de l'impacte hi havia a la zona un fort vent i pluja copiosa.

Per la seva banda, la policia novaiorquesa ha explicat que l'aparell ha intentat aterrar d'emergència al terrat de l'edifici del 787 de la Setena Avinguda, en ple centre de Manhattan, i ha destacat que "el foc ha estat extingit". A més, ha demanat a la població evitar la zona.

L'Ajuntament ha emès un avís advertint de la possibilitat de tancament de carrers i de la presència de personal dels serveis d'emergència a la Setena Avinguda i el carrer 51 Oest.