Òmnium Cultural obrirà la seva seu de Manresa (carrer de Sobrerroca, 38) aquest dimecres i dijous, per poder seguir les declaracions finals dels líders independentistes jutjats al Tribunal Suprem. L'entitat també prepara una concentració per quan el judici quedi vist per sentència, una protesta que pot tenir lloc dimecres o dijous, a les 19.30 h, a la plaça Major. També la convoquen l'ANC, CUP, ERC i PDeCAT.

A diferència de Manresa, a altres localitats catalanes Òmnium projectarà el judici al carrer tal com ja va fer durant les declaracions del seu president, Jordi Cuixart, i de l'expresident de l'ANC, Jordi Sànchez, el mes de febrer. A Barcelona, la pantalla gegant serà al passeig de Lluís Companys, davant de l'Arc de Triomf; a Girona, a la plaça de la Independència; a Lleida, a la plaça Pau Casals, i a Tarragona, a la Rambla Nova.

A banda de les quatre capitals catalanes, Òmnium també preveu col·locar pantalles gegants en algunes capitals de comarca com Cervera, Figueres, Falset, Reus, la Seu d'Urgell, Mataró, Tremp, Olot, Sort, Terrassa, Valls i Vilanova i la Geltrú, així com en d'altres municipis com Sant Cugat del Vallès.