Una persona ha resultat ferida crítica en un incendi que crema totalment l'última planta d'un edifici situat al carrer Sabadell de Terrassa.

Una explosió ha provocat el foc, segons les primeres informacions. La persona afectada té cremades greus. Els Bombers han rebut l'avís a les 8.25 hores i han activat 8 dotacions.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) està valorant l'estat d'una vintena de veïns desallotjats de l'immoble, que té sis plantes. Dos estan lleus però han estat donats d'alta in situ. Hi ha vuit ambulàncies al lloc. També hi treballa la Policia Local i els Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació per esclarir les causes de l'explosió. El 112 ha rebut fins a 35 trucades per aquest incendi.

Un total de 21 veïns de l'edifici han estat desallotjats i dos han hagut de ser atesos per ansietat. Els afectats ja han pogut tornar a casa, ja que el bloc no pateix danys estructurals.

Els Mossos treballen amb la hipòtesi que l'home que ha resultat ferit hauria intentat suïcidar-se

Els Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi que l'home de 35 anys que ha resultat ferit crític en l'explosió d'un pis a Terrassa, hauria intentat suïcidar-se. Així ho han confirmat a l'ACN fonts policials que han assegurat que la investigació segueix oberta. Alhora, els Bombers han indicat que han trobat bombones de butà a l'interior de l'immoble del carrer Sabadell on han tingut lloc els fets.

Els Bombers han rebut l'avís cinc minuts abans de dos quarts de nou del matí i vuit dotacions del cos s'han desplaçat fins el lloc. En arribar han trobat la víctima amb cremades greus al pit i l'home ha estat traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron.