La Policia Nacional ha detingut aquest dimecres al matí a València un menor de 15 anys que ha apunyalat una professora en un institut, l'IES nº 6 de la Misericòrdia, al barri de la Fuensanta, durant el lliurament de notes.

Els fets han tingut lloc a primera hora, entorn les 9.20 h, en una de les aules d'Educació Secundària, quan l'alumne s'ha aixecat de la cadira, s'ha apropat a la professora i l'ha apunyalat diverses vegades a l'esquena

Alumnes que eren al lloc dels fets han llançat cadires i altres objectes contra el presumpte agressor, que ha parat d'apunyalar la mestra i ha sortit corrent de la classe. Seguidament, s'ha enfilat a un dels terrats del centre educatiu.

El menor feia tant sols uns mesos que era alumne d'aquests institut. Al terrat, s'ha assegut a la barana i ha amenaçat amb saltar. Patrulles de la Policia Nacional s'han desplaçat fins allà acompanyats d'un negociador del mateix cos policia. Finalment, l'adolescent ha accedit a llançar el ganivet a terra i ha estat detingut sense oferir resistència.

La professora, per la seva banda, docent de Biologia, ha estat evacuada a l'Hospital General de València, i ha estat atesa al servei d'Urgències. Tot i que la ferida és greu, la seva vida no corre perill.

El noi ha estat traslladat a les dependències policials del grup de menors (Grume) de la Policia Nacional, a la Prefectura Superior de Policia de València.