La policia de Xipre va recuperar ahir d'un llac als afores de Nicòsia el cadàver d'una nena de sis anys, la setena víctima d'un feminicida que va confessar, després de la seva detenció, l'abril passat, haver assassinat cinc dones i dues nenes entre el 2016 i el 2018.

Segons va confirmar a la premsa, el director del departament de bombers, Marc Trángolas, el cos va ser trobat al llac Memi, al poble de Mitsero, embolicat amb un llençol i lligat a un bloc de ciment, tal com el presumpte autor d'aquests crims, Nikos Metaxas, exmilitar de la Guàrdia Nacional, havia indicat a les autoritats.

Metaxas va assenyalar aquest llac com el lloc on es va desfer de la nena, filla de la primera víctima, trobada en un pou prop de l'esmentat llac, una dona de 30 anys d'origen filipí. Amb la troballa del setè cadàver va concloure ahir l'operació de recerca de les dones que Metaxas va confessar haver assassinat, i els pròxims dies s'enfrontarà a la Justícia pels crims que se li imputen.

A partir de la detenció de Metaxas, a final de l'abril passat, la policia va aconseguir recuperar els cossos de les víctimes, totes d'origen estranger -romaneses, filipines i nepaleses-, que treballaven com a empleades domèstiques a Xipre.