L'editor de Comanegra, Joan Sala, va considerar ahir «sorprenent» que sindicats policials hagin presentat una denúncia contra el Govern balear a la Fiscalia de les Illes Balears perquè analitzi el contingut del llibre On és l'Estel·la?, publicat pel segell barceloní.

En declaracions a Efe, Sala, que va tenir coneixement de la denúncia a través d'un tuit del Sindicat Unificat de Policia (SUP) de les Balears, va indicar que «es tracta d'una història més de les que ocorren en aquest país últimament, en aquest cas un còmic que va dirigit al públic adult, que és de ficció i una sàtira, que es vol portar al camp de la realitat».

Els sindicats policials denuncien que el Govern balear hagi contribuït a subvencionar el llibre, que en un comunicat publicat el dia 12 passat van titllar «d'apologia completa del colpisme separatista catalanista», dirigit al públic infantil.

Per a aquests policies, On és l'Estel·la? es tracta d'un llibre que inclou «un conjunt d'insults grollers i injúries contra les forces i cossos de seguretat, contra la justícia i la democràcia».