Clínica Corachan segueix endavant amb el seu pla inversor. La Junta General d'Accionistes, que va aprovar ahir els seus comptes anuals, preveu destinar aquest any cinc milions d'euros a la modernització de les plantes d'hospitalització, la reforma integral de les consultes mèdiques i l'adquisició i renovació dels equipaments electromèdics, amb tecnologia punta, en les àrees quirúrgica i de consultes. En total, la clínica preveu invertir 40 milions d'euros els pròxims vuit anys.

El centre hospitalari consolida el seu creixement i expansió amb nous projectes i solidesa financera. El 2018 la seva facturació va ascendir a 37,3 milions d'euros, el 5% més que l'any anterior. En aquest exercici, la clínica va posar en marxa, entre altres unitats assistencials, l'Àrea Integral de Neurociències, el Servei Central d'Endoscòpies i el departament de Medicina Internacional.

L'any passat es van invertir, a més, 3,5 milions d'euros en la remodelació d'habitacions i espais per a consultes mèdiques, tot seguint les últimes tendències en materials saludables i accessibilitat universal amb l'objectiu d'oferir els més avançats serveis mèdics.

El consell d'administració de la Clínica Corachan, reunit al matí, va aprovar renovar la seva nova composició, en la qual Eduardo Larrousse serà president; Joan Sancho, vicepresident; i Arantxa Moll, Santiago Descarrega i Bartolomé Martínez, consellers.

El complex hospitalari, a més, l'últim trimestre d'aquest any inaugurarà el Centre d'Excel·lència Oncològica Genesis Care Clínica Corachan, un projecte innovador que ofereix als pacients tots els beneficis de la tecnologia d'avantguarda.