Correus ha desembarcat a la Xina mitjançant un acord amb dos socis locals per construir i gestionar un centre d'admissió i classificació de paquets que se situarà al sud del país i que preveuen que estigui operatiu l'últim trimestre de l'any.

La societat postal pública materialitza d'aquesta manera el seu objectiu de posicionar-se al sud-est asiàtic, una de les zones de més generació d'enviaments de paquets, en el marc de la seva estratègia d'internacionalització, amb la qual recentment ja es va posicionar també a Portugal.

En el cas concret de la Xina, Correus ha acordat constituir una societat conjunta, que es denominarà KCG eCommerce Solutions, juntament amb Kerry Logistics Network, firma que cotitza a la Borsa de Hong Kong, i Global Freigh Systems, companyia privada xinesa. Kerry Logistics Network tindrà la majoria del capital d'aquesta signatura conjunta, en la qual Correus disposarà d'una participació del 35% i realitzarà una inversió de 5,7 milions d'euros.

Aquesta societat s'encarregarà de promoure la construcció d'un centre d'admissió i classificació de paqueteria al sud de la Xina, a uns 100 quilòmetres de Hong Kong.