La Policia Nacional ha detingut un home sospitós d'haver gravat amb càmera oculta 7 dones nues, entre elles la seva dona i la seva filla, i d'haver forçat una trobada sexual amb una altra dona després amenaçar-la amb difondre imatges i circumstàncies de la seva vida personal.

L'home, segons ha informat la Policia, ha estat posat a disposició de l'autoritat judicial per set delictes contra la intimitat, un delicte de prostitució i corrupció de menors i un altre d'abús sexual.

Amb càmeres ocultes havia gravat sense el seu consentiment la seva dona mentre mantenien relacions sexuals i la seva filla quan es dutxava i també tenia imatges d'altres cinc dones mentre es canviaven de roba en el que sembla ser un centre de treball.

La investigació va començar al febrer de l'any passat quan una dona va denunciar el seu marit a la comissaria del districte de Fuencarral-El Pardo (Madrid) perquè havia trobat en el seu ordinador un vídeo en què se'ls veia als dos mantenint relacions sexuals. Havia estat gravat amb càmera oculta sense el seu consentiment.

Després d'aconseguir una ordre d'entrada i registre, els agents van confiscar cinc dispositius de memòria que van permetre comprovar el moment en què l'home havia col·locat la càmera amb la qual va filmar la seva dona i la seva filla al bany.

A més, van localitzar altres gravacions en què es veia com diverses dones es canviaven de roba i imatges catalogades com a pornografia infantil. L'home guardava també selfies de caire sexual que s'havia fet la seva filla i que havia obtingut del seu telèfon sense el seu consentiment.