La tragèdia s'ha acarnissat amb un grup d'amics d'Oviedo, que ha vist com dos dels seus membres han perdut la vida de forma tràgica en menys d'un mes de diferència. En una foto difosa a les xarxes socials es pot veure David Carragal i Mamel Castañón, els dos homes traspassats. El primer d'ells, de 32 anys, va morir aquest dilluns pels forts cops rebuts durant una pallissa. El segon, de 43 anys, va morir també de matinada, el diumenge 26 de maig, atropellat brutalment quan travessava el carrer.

David Carragal ha mort després d'estar lluitant una setmana a l'hospital. Va rebre una brutal pallissa dilluns de la setmana passat quan tornava a casa després de les festes de La Florida d'Oviedo. El seu estat s'havia agreujat des de divendres i, finalment, la seva vida es va apagar ahir. La notícia ha commocionat tot Astúries, especialment als habitants de la seva localitat natal, Cudillero, i els d'Oviedo, on vivia. Els suposats agressors es van entregar a les 22.30 hores de la nit d'ahir en unes dependències policials.

Mamel Castañón, per la seva banda, va morir atropellat brutalment quan travessava el carrer Argüelles d'Oviedo. Era un conegut jugador local de futbol sala de 43 anys i el conductor del vehicle que el va matar va fugir. La policia assegura que el culpable respon a les sigles I. G. G., té 38 anys, i va ser capturat quan va tornar a casa hores després.

Els fets van tenir lloc a les 3.30 hores de la matinada. Mamel tornava a casa després de passar la nit amb diversos companys del Boliche B, l'equip de futbol sala amb el que hores abans havia disputat un partit de Lliga contra el Valdesoto a Ventanielles. El jugador va travessar la carretera, quan va ser colpejat per un vehicle que, segons els testimonis, circulava a gran velocitat. "Vam escoltar un fort cop i vam veure un cotxe sortir derrapant a moltíssima velocitat, jo diria que a 100 per hora", va explicar una dona que en aquell moment desconeixia la gravetat del que havia passat.

Segons fonts policials, l'impacte va desplaçar l'home a una distància de 21 metres des del punt en què es va produir l'impacte. El personal sanitari que va acudir al lloc va intentar reanimar-lo, però no va poder fer més que certificar la mort de la víctima.