El líder de Cs, Albert Rivera, va rebutjar ahir el que ha qualificat de «pressions» per part de sectors econòmics i mediàtics perquè s'abstingui a la investidura de Sánchez i eviti, d'aquesta manera, que el Govern espanyol depengui d'un acord amb Cs. Al seu discurs davant el Consell General de Cs -i envoltat de la seva direcció- Rivera va assegurar que actuarà «sense tuteles». «Com que soc liberal, sempre respectaré l'opinió d'una patronal, d'un sindicat, d'un mitjà de comunicació o de qualsevol espanyol, però sempre demanaré la llibertat per adoptar decisions sense tuteles ni pressions», va dir.

Rivera va abordar les baixes recents de membres destacats de la cúpula del partit com Toni Roldán i Javier Nart. «Si alguns volen que el sanchisme campi, que muntin un altre partit», va concloure.

El líder de Cs, Albert Rivera, va assegurar que la seva formació és l'única que pot fer una oposició «lliure, ferma i amb sentit d'Estat», i va apuntar que «aquests dies ens juguem empassar-nos Sánchez una legislatura o menjar-nos-lo una dècada».

D'altra banda, l'exportaveu econòmic de Cs Toni Roldán va respondre a Albert Rivera a Twitter afirmant que «no cal crear un partit, només cal seure, exigir reformes, regeneració, i que no hi hagi pactes amb nacionalistes».