El responsable de l'area d'Educació de Ciutadans i portaveu al Parlament balear, Xavier Pericay, ha dimitit de tots els seus càrrecs a la formació taronja, segons han confirmat a Europa Press fonts del partit.

Pericay va comunicar la setmana passada al líder del partit, Akbert Rivera, la decisió de dimitir dels seus càrrecs en el partit.

El qui va ser responsable de l'àrea d'Educació va perdre el mes de març passat les primàries del partit a les illes Balears davant l'antic secretari de l'Agrupació de Palma de Ciutadans, Marc Pérez Ribas, el qual es va imposar per 19 punts a Pericay.

«Des que hi va haver les primàries a les Balears em vaig fixar un període de reflexió que tenia a veure amb si seguia o no en la política. Rivera em va demanar que continuès en el comitè executiu», va dir Pericay en declaracions a Europa Press.

Així mateix, va assegurar que, tot i que li «hagi afectat», «no participava en les raons» per les quals l'exportaveu adjunt de Ciutadans al Congrés i secretari de Programes i Àrees Sectorials, Toni Roldán, va dimitir.

«Aquest era un bon moment per prendre la decisió», va subratllar el ja expolític balear Xavier Pericay.