Els Mossos d'Esquadra busquen l'autor d'un tiroteig que hi ha hagut aquesta matinada a l'Hospitalet de Llobregat, en què un home ha resultat ferit.

Fonts coneixedores del cas han detallat a l'ACN que els fets s'han produït al voltant de les tres de la matinada a l'altura del número 200 de la carretera de Collblanc. La víctima era enmig del carrer quan se li ha apropat l'agressor i li ha disparat.

El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat l'home ferit a l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí. Els Mossos d'Esquadra custodien ara la víctima a l'espera de poder interrogar-la. En paral·lel, la policia investiga un tiroteig que hores abans s'havia produït a Barcelona.

Segons ha avançat la SER i han confirmat fonts policials, un home que era a la plaça Prim, al Poblenou, ha rebut diversos trets per part d'un agressor que ha fugit del lloc dels fets. La víctima té 20 anys i es troba en estat crític però estable, ingressada a l'Hospital del Mar. Segons la informació difosa per l'emissora, el presumpte pistoler duia gorra i ha fugit en un patinet elèctric.

Els Mossos d'Esquadra investiguen si els casos de Barcelona i l'Hospitalet estan relacionats. Es mantenen totes les hipòtesi obertes.