L'únic encertant de tot Europa de la combinació guanyadora del sorteig d'Euromillones celebrat aquest divendres a la nit va aconseguir el premi amb només dues apostes de 5 euros que li donen dret a rebre un pot de 107.683.454 euros.

Així ho ha explicat la responsable de l'Administració de Loteria Dulcinea de Oro, a Ciudad Real, María Emma Alberdi, qui ha manifestat la seva satisfacció per haver donat el que cinquè major premi que es dóna a Espanya d'aquest sorteig i el més gran de Castella la Manxa.

La responsable de l'Administració de Loteries ha comentat que no se sap qui ha pogut ser l'agraciat.

"En un primer moment vam pensar que podria ser algun abonat d'una penya, però finalment creiem que el premi ha anat a parar a mans d'algun particular", ha dit.

Alberdi ha assegurat que el barri s'ha despertat amb una gran notícia i, tot i que només li ha tocat a una persona, la sensació que hi ha és que "ha tocat a tothom".

Des que s'ha conegut la notícia no ha parat d'arribar gent a l'Administració de Loteria, ha comentat abans d'ironitzar amb que, no obstant, "no ha vingut ningú amb la butlleta premiada".

Alberdi ha apuntat que per a tothom que es dedica a la venda de loteria donar un premi sempre és una satisfacció, que en el cas d'un premi tan "astronòmic" és molt més gran.

La butlleta guanyadora va ser validada a l'Administració de Loteries situada al carrer de l'Olivera número 20, al centre de la ciutat.

La combinació guanyadora (5 + 2) està formada pels números 26, 17, 13, 14, 28. Les estrelles van ser el 2 i el 7.