22 de juliol de 2019
22.07.2019
Regió7

L'Acampada Jove congrega més de 27.000 joves a Montblanc en la seva 24a edició

El festival va tenir la participació de grups com Oques Grasses, Zoo, Obeses, Lildami i Train to Roots

21.07.2019 | 23:23
L'Acampada Jove congrega més de 27.000 joves a Montblanc en la seva 24a edició

L'Acampada Jove ha tancat la seva 24a edició reunint més de 27.000 joves a Montblanc (Conca de Barberà). El director del festival organitzat per les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya, Pau Morales, ha valorat la festa «molt positivament» perquè, segons considera l'organització de l'edeveniment, «s'ha consolidat com a model de festival político-musical». En aquest sentit, destaquen que en aquesta edició s'ha augmentat l'oferta musical i la de xerrades.

Aquesta edició ha comptat amb la participació de grups ben consolidats en el panorama musical català com Oques Grasses, Zoo, Boikot, Lildami i Obeses. El festival també ha comptat amb el grup italià Train to Roots com a aposta internacional, que ha presentat el seu sisè disc Declaration Nº 6.

Morales també ha volgut posar en valor la feina dels més de 500 joves de Jovent Republicà que han treballat durant aquestes tres dies per fer possible el festival, que asseguren que és «el de referència dels Països Catalans», i ha avançat que ja es preparen per la següent edició, que serà la 25a.

A banda dels tres dies d'Acampada Jove, també s'ha celebrat el concurs Música Jove de grups novells, que aquest any han guanyat els finalistes del Maresme, Ventiladors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook