Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns dues persones més pels enfrontaments que el 4 de juliol va haver davant del centre de MENA que hi ha al Masnou. Ja són sis les persones arrestades pels fets. Les detencions es van fer al Masnou i a Alella. Entre el grup d'arrestats hi ha persones relacionades amb la manifestació contra els MENA i també defensors dels menors tutelats. Estan investigats per un delicte de desordres públics.

Un jutge de Mataró ha iniciat una investigació pels incidents ocorreguts entre partidaris i detractors del centre d'acollida de menors. Segons va informar el TSJC, el titular del jutjat d'instrucció número 1 de Mataró, que havia obert diligències indeterminades arran d'aquests incidents, va iniciar ahir la investigació judicial per aquests fets, després de rebre l'atestat dels Mossos d'Esquadra.

Els incidents van passar el 4 de juliol davant l'alberg Josep Maria Batista i Roca del Masnou, on es van concentrar persones contràries a la presència d'aquests menors a la localitat i un altre grup que els acusava de racistes.

Un grup de manifestants va aconseguir entrar al recinte i va agredir alguns menors, quatre dels quals van quedar ferits lleus, com dos dels adults que eren a la casa, per la qual cosa van haver de ser assistits pel SEM.