L'Ertzaintza continua les investigacions en el cas del nen de quatre anys que va ser trobat sense vida dimarts a la tarda a l'interior d'una masia d'Azpeitia, a la província de Guipúscoa, amb signes d'asfixia. En principi, s'apunta que la mare podria haver estat l'autora del presumpte homicidi, segons han informat fonts de la investigació.

La dona, que s'hauria autolesionat posteriorment, patia problemes psiquiàtrics i va ser traslladada a l'Hospital de Donostia, on va ser intervinguda quirúrgicament de les ferides.

Els fets van tenir lloc dimarts a les 6 de la tarda, quan els serveis d'emergències van rebre una trucada d'un veí que alertava que el petit es trobava malament. Els sanitaris no van poder salvar la vida de nen, malgrat els intents de reanimar-lo.

El petit presentava signes d'asfixia, que no semblaven causats de manera accidental, per la qual cosa l'Ertzaintza ha obert un atestat per presumpte homicidi. El Departament de Seguretat de la policia basca ha assenyalat que continuen les investigacions sobre el cas.