La Policia Nacional va detenir una dona que presumptament va matar de dues ganivetades la seva cunyada, amb la qual residia en un habitatge del barri Covadonga de Torrelavega. La dona va ser arrestada a l'Hospital de Sierrallana, on va ser trasllada per ser atesa de les cremades que ella mateixa es va provocar en causar un foc a l'habitatge després de matar la seva cunyada

La dona, d'uns 50 anys i que té un trastorn psiquiàtric, convivia al pis amb el seu germà i la dona d'aquest, que és la víctima mortal. Els fets van tenir lloc en un segon pis, des d'on els Bombers de Tor-relavega van rebre un avís passades les dues de la tarda per un incendi.

En arribar i trucar a la porta de l'habitatge ningú els va obrir, i en veure el fum van forçar la porta i es van trobar a l'interior una dona cremant-se i una altra morta per ferida d'arma blanca, i van avisar la Policia Nacional, que s'està encarregant de la investigació de l'homicidi.

Segons fonts policials, les dues dones van tenir «una baralla» i una va clavar dues ganivetades a l'altra, el cadàver de la qual va romandre a l'habitatge fins que va acudir la comitiva judicial per procedir a l'aixecament.

Després de causar la mort de la seva cunyada, l'homicida, que està en tractament psiquiàtric, va calar foc a l'habitatge i quan van entrar-hi els bombers s'estava cremant. Per això, a més de donar avís a la Policia Nacional, els bombers també van trucar a una ambulància del 061.