Milers de persones es van sumar a la concentració convocada ahir a Hong Kong al crit de «revolució», per protestar de nou contra el Govern, que està en el punt de mira des que el juny es va proposar una llei per autoritzar l'extradició de sospitosos a la Xina continental.

El barri de Mong Kong, que ja el 2014 va viure violents enfrontaments en la denominada Revolució dels Paraigües, va ser l'escenari de la nova mobilització d'ahir, a la qual s'hi van sumar milers de hongkonguessos vestits de negre. Es tractava majoritàriament de joves, tot i que també s'hi van poder veure famílies i gent gran.

«Em preocupa que la Policia faci servir mètodes violents contra els manifestants perquè el camí que segueix la marxa és una mica estret i, si volem sortir, seria difícil escapar de la policia», va explicar l'Ivan, un estudiant universitari de 20 anys.

Sembla que les mobilitzacions contra el Govern del país no cessaran ja que ja hi ha prevista una nova protesta per avui i una vaga per demà.

Aquesta onada de manifestacions representa la crisi política més greu per a Hong Kong des que el Regne Unit va cedir a la Xina la seva sobirania fa 22 anys.