Agents de la Guàrdia Civil van detenir dos menors per presumptament agredir sexualment una jove, també menor, a la platja de Sant Antoni de Cullera (València). Els fets es van produir durant la matinada del 21 de juliol passat a la platja i es va obrir una investigació que, dies després, va permetre la detenció de dos menors a Algemesí.

Els guàrdies civils van posar els arrestats a disposició de la Fiscalia de Menors i els joves han ingressat de manera cautelar en un centre de menors.

D'altra banda, dos dels sis detinguts divendres passat per la seva presumpta implicació en una violació grupal a una jove de 18 anys al parc d'Etxebarria de Bilbao van ingressar a la presó biscaïna de Basauri per ordre judicial. Els altres quatre detinguts van quedar en llibertat amb la condició de presentar-se cada dia a dependències judicials.

Els sis arrestats van ser posats a disposició judicial el matí de dissabte i ahir a la matinada el jutge va adoptar aquestes mesures. Els homes, magribins i d'entre 18 i 36 anys, van ser detinguts la matinada de divendres després que una jove anés a un centre hospitalari per denunciar una agressió sexual en grup que havia patit unes hores abans.