Grups dels Comitès de Defensa de la República (CDR) van llençar ahir escombraries davant de les seus d'ERC i del Partit Demòcrata de diverses localitats i també de consells comarcals. El CDR Catalunya va publicar al seu compte de Twitter fotografies de seus amb bosses d'escombraries i altres deixalles i retreu als partits «que us dieu independentistes» que no treballin «per fer efectiva la independència», «pactar amb el 155», «menystenir els vots del poble» i «detenir activistes».

Els CDR també hi van deixar pancartes amb missatges com «Prou renúncies 1-O», «Deixalleria 155», «Merda de partits» o «Merda de pactes». CDR Catalunya clou el tuit dient: «El poble mana i el Govern obeeix. Ho teniu clar?».

Concretament, els CDR van embrutar les seus del PDeCAT i d'ERC de Balaguer, de Terrassa, de Lleida i de Vic, així com la dels republicans a Tàrrega. També van tirar deixalles davant dels consells comarcals de l'Anoia, a Igualada, i de l'Alt Penedès, a Vilafranca del Penedès. A Tarragona, van penjar cartells a les entrades de seus on es pot llegir «Cap concessió als nostres opressors» o «Aquesta terra no perdona els traïdors».