Agents de la Guàrdia Civil d'Altea van detenir a Benidorm a cinc joves d'entre 18 i 19 anys com a presumptes autors d'una agressió sexual i un altre delicte d'abús sexual sobre dues dones, de nacionalitat noruega, totes dues de 20 anys, ahir a la matinada. Una d'elles va patir l'agressió sexual suposadament per part del grup.

Les detencions es van dur a terme ahir mateix,un dia abans que els arrestats, de nacionalitat francesa i que estaven de vacances a la localitat de Benidorm, tornessin al seu país d'origen. Les víctimes els havien conegut a través d'una xarxa social.

Els fets van tenir lloc a 3/4 de 2 quan es va rebre una trucada des del Centre de Salut de l'Alfàs del Pi en la qual s'informava que s'estava atenent a dues ciutadanes noruegues per una presumpta agressió sexual a una d'elles.

Les dues noies van explicar als agents que, a través d'una xarxa social, van conèixer a diversos joves francesos que es trobaven de vacances a l'Estat espanyol i van quedar amb ells a Benidorm, on van anar fins al domicili de vacances d'ells.

Xarxes socials

Segons la reconstrucció dels fets que va fer la policia, una de les dones va marxar de l'habitatge i l'altra jove es va quedar sola amb els cinc homes, instant en què es va produir suposadament l'agressió sexual.

Les dues dones van facilitar als agents les dades i les fotografies dels perfils de les xarxes socials dels cinc suposats autors i van indicar que havien comentat que marxaven al seu país d'origen l'endemà.