Els Bombers de la Generalitat han localitzat aquest divendres al matí el cos sense vida d'un noi de 14 anys que havia desaparegut d'un càmping d'Espot (Pallars Sobirà) i que es buscava des d'aquest dijous al vespre.

Un helicòpter de Bombers ha localitzat el cos sense vida al fons d'un barranc proper a la localitat d'Espot, en una zona de difícil accés, quan aquest divendres a primera hora del matí s'han reprès les tasques de recerca que s'havien allargat fins a les 4 de la matinada. La localització ha activat una unitat d'Intervenció de Muntanya dels Mossos d'Esquadra amb tasques de policia judicial. A través del Grup d'Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers, s'està mobilitzant un equip d'atenció psicològica per a la família.

La recerca va començar aquest dijous, passats uns minuts de les 8 del vespre, quan els pares en van notificar la desaparició. La família, de nacionalitat holandesa, estava de vacances en un càmping de la zona. El matrimoni havia sortit a fer una excursió per la muntanya i en tornar-hi van trobar a faltar el fill.

Immediatament es va activar la recerca amb quatre dotacions dels Bombers i una unitat dels Mossos d'Esquadra, que han estat buscant-lo fins a les 4 de la matinada, però no l'han pogut localitzar. A primera hora del matí, s'han reprès les tasques de recerca, amb un helicòpter i cinc dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat més una altra unitat dels Mossos d'Esquadra.