La nena de quatre anys atropellada aquest dissabte juntament amb vuit persones més per un conductor que va perdre el control evoluciona favorablement. La resta de ferits ja han rebut l'alta i són a casa. La petita continua ingressada a l'UCI de l'Hospital Josep Trueta de Girona com a conseqüència de l'atropellament. Des de l'Ajuntament de Girona han lamentat els fets i expliquen que encara no hi ha cap hipòtesi que es pugui fer pública fins que la Policia Municipal acabi d'esbrinar els motius. De fet, el cos està investigant els fets com un accident de trànsit, ja que el jove de divuit anys - i que feia només dos mesos que tenia el carnet - no va donar positiu ni en drogues ni en alcohol, si bé tot apunta que podria anar més ràpid del permès.

El jove va perdre el control del vehicle quan circulava pel carrer Riu Güell en la intersecció amb Mare de Déu del Remei. El vehicle va esquivar un arbre que hi ha a la vorera i va topar amb una pilona i una senyal de trànsit. El xoc contra el mobiliari urbà, però, no va ser suficient per aturar el vehicle que es va acabar emportant per davant les taules i cadires d'una terrassa amb la gent que hi estava asseguda.

Els més malparats han estat una família que estava al lloc dels fets. La filla de només cinc anys va quedar atrapada a sota el cotxe que va impactar amb violència contra una desena de persones. De seguida, els testimonis dels fets van truca els equips d'emergència que van arribar de manera immediata per evacuar els ferits a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

El conductor també va patir ferides lleus, i en el seu cas se'l va portar al Santa Caterina de Salt (Gironès). La unitat de Trànsit de la Policia Municipal de Girona va fer les proves d'alcoholèmia al noi que va donar negatiu, així com les de drogues. Un cop va sortir de l'hospital, el conductor del vehicle va quedar en llibertat, ja que la policia ho investiga com un accident de trànsit.

En total es van traslladar vuit persones a l'Hospital Trueta, i dues més a l'Hospital Santa Caterina de Salt.