15 de agost de 2019
15.08.2019

Macri afirma que l'oposició col·laborarà per calmar els mercats

14.08.2019 | 23:31

El president de l'Argentina, Mauricio Macri, va mantenir ahir una conversa amb el candidat opositor Alberto Fernández en la qual aquest va mostrar la seva disposició «d'intentar tranquil·litzar els mercats» quan el succeeixi en el càrrec. El mandatari va dir a través de Twitter que la conversa va ser «cordial i llarga» i va subratllar que Fernández «es va comprometre a col·laborar» perquè les eleccions i «la incertesa política que generen» no afectin l'economia de la població.

Macri va afirmar que el candidat opositor «es va mostrar amb la vocació d'intentar portar tranquil·litat als mercats respecte als riscos d'una eventual alternança en el poder». «Vam quedar en mantenir una línia oberta directa entre els dos», va afirmar.

Fernández es va imposar diumenge a les primàries obertes simultànies i obligatòries (PAS) celebrades a l'Argentina amb el 47,27% dels vots. Macri, que va obtenir el 32,33%, va reconèixer que les primàries han estat «dolentes» per al seu partit.

El president argentí va anunciar ahir un paquet de «mesures d'alleujament», del qual es beneficiaran milions de treballadors i les seves famílies, en un esforç per alleujar la situació econòmica que travessa el país.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit