19 de agost de 2019
19.08.2019
Regió7

Desmantellen una festa il·legal en una cala de Lloret que havia reunit unes 150 persones

18.08.2019 | 23:30
Desmantellen una festa il·legal en una cala de Lloret que havia reunit unes 150 persones

La Policia Local de Lloret de Mar, a la comarca de la Selva, va desmantellar la nit de dissabte a diumenge una festa il·legal a la cala Sa Boadella que havia arribat a congregar fins a 150 persones. Els agents havien rebut diverses queixes de veïns però allò que els va posar sobre la pista definitiva va ser l'alerta per part dels taxistes que duien alguns dels assistents a la zona de la festa.

Els organitzadors, que són de Barcelona, havien muntat la festa a consciència: portaven aparells de so, un generador, cartells i llums. L'actuació policial es va fer a partir de les cinc de la matinada. A peu de sorra mateix, els agents van denunciar entre quatre i cinc responsables, que ara s'enfronten a pagar una multa d'entre 10.000 i 100.000 euros per infringir la Llei d'espectacles.

El regidor de Seguretat de Lloret de Mar, Jordi Sais, va explicar que la investigació se segueix mantenint oberta, sobretot, rastrejant xarxes socials, per veure si hi ha més gent al darrere d'aquesta festa i per descobrir si, a més de Lloret, la mateixa festa s'ha organitzat en altres punts de la Costa Brava.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit