L'exconseller de Territori Josep Rull va sortir ahir durant unes dotze hores de la presó de Lledoners, on continua a l'espera de la sentència del Tribunal Suprem després del judici a la cúpula del procés, per acompanyar el seu fill en una operació.

Com estava previst, després del permís extraordinari que li va concedir el Tribunal Suprem, l'exconseller va sortir cap a les 5.30 hores del centre penitenciari, a Sant Joan de Vilatorrada, per dirigir-se sota custòdia policial al centre hospitalari Vall d'Hebron de Barcelona, on ahir operaven el seu fill, en una intervenció que, segons el seu entorn, no revesteix gravetat.

L'exconseller va tornar al centre penitenciari poc després de les 6 de la tarda, després de poder veure el seu fill abans i després de la intervenció quirúrgica.

El Tribunal Suprem va atendre, en una resolució de l'11 de juliol passat, la sol·licitud de Rull i li va autoritzar una sortida amb permís extraordinari per acompa-nyar el seu fill a l'hospital, d'acord amb els informes favorables de la Junta de Tractament del centre penitenciari de Lledoners i de la Fiscalia.

Rull ja havia sortit prèviament dues vegades de Lledoners per assistir a les proves diagnòstiques al seu fill, a qui els doctors van programar la seva operació per ahir.