23 de agost de 2019
23.08.2019

L'artista «Tv Boy» homenatja a Òscar Camps, fundador d'Open Arms

L'artista italià ja ha fet graffitis de diferents personalitats com Ada Colau, Carles Puigdemont, entre d'altres

23.08.2019 | 22:00
Òscar Camps sostenen un migrant

L'artista italià resident a Barcelona TVBoy ha santificat Òscar Camps  en la seva última obra urbana feta aquest dijous a la nit. El fundador de l'ONG Proactiva Open Arms sosté un migrant rescatat a l'estil de la 'Pietat' de Miquel Àngel. "Aquesta nit a la platja de la Barceloneta ha aparegut un nou sant: Sant Òscar Camps", ha dit el grafiter a través de les xarxes socials. L'obra, titulada 'La Pietà di San Oscar', està feta com és habitual en les obres de TVBoy sobre mobiliari urbà, en aquest cas just on comença la sorra de la platja de la Barceloneta, a l'alçada de la plaça del Mar.

La temàtica humanitària al Mediterrani no és nova per a l'artista, ja que havia realitzat recentment una obra semblant a Sicília però amb Carola Rackete, la capitana del vaixell de rescat Sea-Watch, com a protagonista. Com va fer en aquella ocasió, ha dibuixat una aureola al voltant del cap de Camps.

A Barcelona les obres pictòriques del grafiter han tingut com a protagonistes l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, vestida de Wonder Woman; l'expresident Carles Puigdemont figurat de Harry Potter; o Miquel Iceta i Inés Arrimadas fent-se un petó, entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit