Pimec va rebutjar ahir la fira de consum estratègic que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) habilitarà amb motiu de la Diada i va mostrar-se en contra de «qualsevol discriminació que perjudiqui i confronti empreses i consumidors».

La patronal va mostrar-se «totalment en contra de qualsevol acció de boicot o de discriminació que pugui perjudicar i confrontar les empreses i aquestes amb els consumidors». Pimec va afegir que no es pot posar en perill el negoci de les empreses «per qüestions estrictament polítiques», i va criticar qualsevol «maniobra» que pugui tenir «conseqüències negatives sobre l'economia».

La patronal va reivindicar la idea que les empreses «formen part de l'economia, i no de la política».

Activitats a Pla de Palau

L'ANC va anunciar dimecres que, a part de la manifestació de la tarda, organitzarà un conjunt d'activitats a Pla de Palau durant el matí, entre les quals hi ha la fira de consum estratègic, que permetrà fer un test interactiu per saber si s'és un consumidor estratègic que potencia el compromís de consumidors i empreses amb l'economia catalana sense ingerències polítiques.

Al voltant s'hi ubicaran empreses registrades a Consum Estratègic per a qui vulgui fer un canvi de contracte, per exemple.