Un total de 16 immigrants, tres a Santa Eulària i 13 a Sant Josep, entre ells quatre menors d'edat, van ser interceptats per les autoritats a Eivissa després de l'arribada ahir de tres pasteres, segons va informar la delegació del Govern a les Balears.

Segons van apuntar, una primera pastera amb prop de 16 persones va desembarcar a la zona de Sol d'en Serra (Santa Eulària) ahir a primera hora. D'entre els tres interceptats d'aquesta primera embarcació, les autoritats pertinents van estimar que un d'ells era menor. Els migrants són probablement d'origen algerià, segons va comunicar la direcció insular de l'Administració de l'Estat.

Així mateix, cap a les 14 hores, agents de la policia i la Guàrdia Civil van localitzar dues pasteres més a la zona d'Es Cubells (Sant Josep de sa Talaia). D'aquestes dues embarcacions, els agents van detenir 13 persones, entre les quals hi havia tres menors.

La investigació per a la comprovació de les identitats i edats de les persones arribades segueix en marxa per les autoritats pertinents.