Una dona ferida greu en l'accident del correbou de Vidreres (Selva) continua ingressada al Trueta de Girona i la resta de ferits ja han rebut l'alta. La víctima va haver de ser operada d'urgència a l'hospital, que va atendre vuit dels ferits pels fets. Set més es van derivar al Santa Caterina de Salt (Gironès) i un més la CUAP Güell de Girona. Tots ells juntament amb els atesos in situ en el moment dels fets han pogut tornar a casa seva.

En total, dinou persones van resultar ferides. L'incident es va produir aquest diumenge al vespre quan un toro va escapar del tancat del correbous i va envestir el públic saltant la tanca. Després de ferir diverses persones va ser acorralat en un bosc proper i abatut per la Policia Local del municipi.

Els fets van passar cap a les 19.35 hores de diumenge a la tarda, quan un bou va aconseguir saltar les tanques de la plaça preparada per al correbou i va saltar als passadissos de les graderies on es trobava el públic, segons es pot comprovar en un vídeo que un testimoni ha difós a través de les xarxes socials.