Un home de 66 anys ha estat detingut en la mitjanit del dissabte al diumenge després d'apunyalar mortalment al seu fill, de 39, en el domicili familiar, situat en la localitat valenciana de Paterna.

L'homicidi es va produir minuts abans de dos quarts d'una de la nit quan pare i fill es van enredar en una acalorada discussió en el saló. La baralla va acabar en la cuina, moment en el qual presumptament el progenitor hauria agafat un ganivet de tallar carn i li va assestar una única ganivetada en el pit.

La mortal ferida a l'altura del cor va fer impossibles els intents dels sanitaris del SAMU per reanimar-lo. El Jutjat d'Instrucció número set de Paterna va aixecar el cadàver passades les tres de la matinada.

La mare del mort i esposa del detingut va ser la que va alertar dels fets després de trucar al telèfon d'emergències, encara que en un primer moment no va dir res de què es tractava d'un homicidi. De fet, la dona va dir que el seu fill tenia una ferida greu en el pit, però va evitar comptar com s'havia produït.

Fins al lloc van acudir diverses patrulles de la Policia Nacional i de la Policia Local de Paterna. Els agents van localitzar al mort estès al terra de la cuina de cap per amunt i van recuperar l'arma homicida, un ganivet de cuina de petita grandària.

El grup d'Homicidis de la Policia Nacional s'ha fet càrrec de la recerca i el presumpte homicida, de 66 anys, es troba detingut a l'espera de prendre-li declaració. Pare i fill ja havien protagonitzat nombrosos altercats en els quals havia hagut d'intervenir la policia. Sembla ser que el motiu de les discussions eren en moltes ocasions els problemes d'addicció a les drogues de l'ara mort.