La recerca de Blanca Fernández Ochoa ha arribat al seu final aquest dimecres al migdia amb el pitjor resultat possible. El cos de l'exesquiadora olímpica ha estat localitzat sense vida a la zona del pic de la Peñota, a Cercedilla, a la Comunitat de Madrid.

Després de dotze dies d'incertesa ha estat un sergent de la Guàrdia Civil fora de servei, Francisco Borreguero, i la seva gossa Xena, un pastor alemany de tres anys, els qui han trobat el cadàver cap a les 13.30 h

Ochoa estava desapareguda des del 23 d'agost. El cos ha estat descobert en un punt boscós i amb poca visibilitat, per la qual cosa els drons no l'havien sobrevolat.

La Peñota és a unes dues hores de l'indret on es va trobar el cotxe de l'esportista, estacionat com a mínim des del dia 25 a l'aparcament de Las Dehesas de Cercedilla.

Cap a les 12.30 h, el guàrdia civil, alertat per la seva gossa, ha trobat el cos sense vida d'una dona de mitjana edat. Llavors, ho ha comunicat als responsables del dispositiu, que s'han desplaçat al lloc. El sergent no ha volgut comentar res als mitjans per no interferir amb la investigació policial.