Els Mossos d'Esquadra han aconseguit identificar l'autor de la punyalada que dimecres passat a la matinada va matar una jove de 26 anys la que acabava de robar el mòbil en un local d'oci nocturn del Port Olímpic de Barcelona.

Segons han informat a Efe fonts pròximes al cas, els agents han pogut identificar l'autor de la punyalada, gràcies especialment a les imatges captades per les càmeres de seguretat del local, per la qual cosa ara busquen el sospitós per poder-lo detenir.

Els Mossos també han identificat el seu acompanyant, que va participar en el robatori a la discoteca, per la qual cosa també intenten localitzar-lo i detenir-lo.

La policia catalana investiga a tots dos, de nacionalitat espanyola i majors d'edat, com a suposats autors d'un delicte d'homicidi, segons un comunicat dels Mossos.

Els fets van passar cap a les tres de dimecres passat a la matinada, 4 de setembre, quan dos joves van robar el telèfon mòbil a una noia que era a la cocteleria Smar del Port Olímpic.

La noia, també de nacionalitat espanyola, va demanar l'ajuda d'un vigilant de seguretat, que va acudir al lloc, va recuperar el mòbil i li va tornar.

Quan l'agent de seguretat expulsava del local els dos lladres, un d'ells es va girar, va treure una navalla i va clavar almenys una punyalada al pit a la noia, que va acabar morint, i una altra a l'estómac a l'agent de seguretat, que va quedar ferit de diversa consideració encara que no es tem per la seva vida.

Nombrosos veïns del Vendrell (Baix Penedès) es van concentrar ahir a la nit a la plaça Vella, convocats pel seu Ajuntament, per condemnar la mort d'aquesta jove, que era veïna d'aquesta localitat tarragonina.