Tres persones van ser detingudes i tres agents de la Policia Municipal i de l'Ertzaintza van resultar ferits després d'una baralla multitudinària registrada al barri de San Francisco de Bilbao. La baralla es va originar quan es van enfrontar membres de dos dels grups ètnics que viuen a aquest barri, que van començar a agredir-se poc abans de dos quarts d'onze de la nit dissabte. Avisada la policia municipal de la baralla, van acudir al lloc dotacions del cos que, en arribar, van ser rebudes a cops pels integrants dels dos bàndols, que van deixar de lluitar entre ells per enfrontar-se als agents.

En veure el caire que prenia la situació, els agents van sol·licitar reforços a l'Ertzaintza, que hi va acudir amb diverses dotacions al lloc dels fets i els membres de la qual també van ser agredits pels participants en la batussa. Com a conseqüència d'aquestes agressions, dos ertzaines i un policia local van haver de ser assistits pels cops rebuts.

La policia municipal, per la seva banda, va detenir dos dels participants en la baralla i l'Ertzaintza un tercer acusat d'atemptat contra agents de l'autoritat. La policia basca, a més, va confiscar al lloc una barra de ferro i un bat de beisbol.