Ana Julia Quezada va reconèixer ahir, durant la seva declaració al judici amb jurat que se segueix a l'Audiència d'Almeria, que va matar el menor Gabriel Cruz quan tots dos eren a la finca de Rodalquilar el 27 de febrer del 2018, encara que va insistir que el va asfixiar per «accident», després de tapar-li la boca i el nas amb una mà.

L'acusada va afegir que no es va veure capaç de confessar els fets i que, després de 12 dies de cerca, va desenterrar el cos que havia ocultat i el va portar a casa seva a Vícar, on tenia la intenció de «llevar-se la vida».

L'acusada va detallar a les preguntes de la seva defensa, exercida pel lletrat Esteban Hernández Thiel, que davant la «revolada mediàtica» per la desaparició del nen de vuit anys va començar a prendre tranquil·litzants, que transportava al seu cotxe en el moment en què va ser intervinguda pels agents de la Guàrdia Civil, que van practicar la seva detenció moments abans que aconseguís entrar al seu habitatge de Vícar amb el cos de Gabriel al maleter.

«No tenia intenció de fer mal a ningú», va dir l'acusada, qui en reiterades ocasions durant la seva declaració, en la qual va evitar les preguntes de l'acusació particular exercida per Francisco Torres «per respecte a la família», va demanar perdó. «Pensava deixar-lo al garatge de Vícar. Que em perdoni tothom», va dir.