15 de setembre de 2019
15.09.2019
Regió7

Torrent veu imprescindible que l'independentisme faci autocrítica per avançar

14.09.2019 | 23:55
Torrent veu imprescindible que l'independentisme faci autocrítica per avançar

El president del Parlament, Roger Torrent, va coincidir ahir amb el president de la Generalitat, Quim Torra, en què és «imprescindible» que l'independentisme faci autocrítica «per a poder avançar», fet que suposa «revisar totes les decisions que s'han pres» fins ara.

En unes declaracions realitzades durant una visita a Das (Cerdanya), Torrent va explicar que, només fent autocrítica i revisant les decisions que s'han pres per valorar «si són les millors o no» i «el què hem fet bé i el què no», serà possible aconseguir arribar «a l'horitzó polític de la llibertat».

Segons el president del Parlament, hi han hagut «debats semàntics» que han aportat molt poc, i va considerar que en el nou cicle polític que s'obrirà després de la sentència del judici del procés, «caldrà mobilitzar-se» si l'esmentada sentència és condemnatòria.

Va subratllar que la resposta ha de ser «col·lectiva» i ha de disposar del màxim consens possible, amb la finalitat de que pugui «estar a l'alçada» del rebuig que pot suscitar en la ciutadania catalana una sentència condemnatòria que «confirmi la repressió».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit