La prefectura de la policia de París va informar que 163 persones van ser detingudes en relació amb les manifestacions dels Armilles Grogues en el seu Acte XLV i les mobilitzacions contra la reforma de les pensions i contra el canvi climàtic.

Uns 7.500 agents de la policia van ser desplegats a la capital dotats de vehicles blindats, va explicar el cap de la policia, Didier Lallement. A més, es van tancar una trentena d'estacions del metro parisenc.

Els «armilles grogues» es van concentrar durant el dia en diversos punts de la ciutat, com a la plaça de la Madeleine, on la policia va dispersar a unes 300 persones convocades pel moviment ciutadà ATTAC.

Més tard es van produir disturbis a l'avinguda Gobelins del districte XIII de París i els bombers van haver d'intervenir-hi per sufocar els incendis de barricades improvisades pels manifestants a partir, principalment, de contenidors d'escombraries.

En total la policia va realitzar més de 1.250 controls en què es van confiscar boles de petanca, un martell, un morter amagat en un reproductor de DVD, entre d'altres, «armes que no tenen cabuda en manifestacions autoritzades i pacífiques».