23 de setembre de 2019
23.09.2019

Un home és arrestat per matar la seva parella a punyalades a Mallorca

La víctima va tenir una forta hemorràgia per cinc ferides amb un ganivet curt a l'abdomen i el tòrax

22.09.2019 | 23:32

Una dona de 59 anys de nacionalitat alemanya va morir assassinada per la seva parella, que li va clavar un ganivet al tòrax i l'abdomen al municipi mallorquí de ses Salines. L'home, de nacionalitat espanyola i que vivia amb la víctima, va ser detingut per la Guàrdia Civil. L'agressor va ocasionar a la dona cinc ferides amb un element curt punxant al tòrax i l'abdomen que li van produir una forta hemorràgia secundària amb ferides incompatibles amb la vida. El personal d'emergències va realitzar sense èxit maniobres de reanimació i només va poder confirmar la mort de la dona.

La presidenta del Govern balear, Francina Armengol, va condemnar l'assassinat i va convocar un minut de silenci de rebuig per a avui al migdia davant de la seu de l'executiu autonòmic al Consolat de Mar.

«El masclisme està per tot arreu. Discrimina, assetja i avui, un cop més, ha matat una dona a la colònia de Sant Jordi», va tuitejar Armengol, que va condemnar l'assassinat i es va comprometre a lluitar per «desterrar les violències masclistes de la nostra societat».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook