Els Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat i Bombers de Barcelona busquen el nadó que el pare hauria llançat aquest dimarts al riu a Sant Adrià de Besòs en un ampli dispositiu de recerca que inclou unitats subaquàtiques, canines i l'helicòpter, entre altres. La recerca s'ha reprès aquest dimecres a quarts de 8 del matí i estan pentinant les lleres i les zones de canya, tant des de terra com des de l'aigua, i també estan buscant dins el riu.

La recerca comprèn una distància d'uns 800 metres, des de la zona on els testimonis situarien el pare amb el nadó fins a la desembocadura del riu, segons han explicat els responsables del dispositiu. La intendent dels Mossos d'Esquadra Montse Estruch, responsable del dispositiu, ha assenyalat que van demanar de baixar les barreres del riu per reduir-ne el cabal, de manera que el nivell d'aigua ha passat d'1,40 metres aproximadament a uns 40 centímetres i en algunes zones fins i tot es pot veure el fons.

Els Mossos d'Esquadra confirmen que hi ha un menor detingut i que estava previst que aquest dimecres passés a disposició de la Fiscalia. El detingut seria el pare, de 16 anys, que s'hauria dirigit a la comissaria aquest dimarts per confessar que s'havia desfet del nadó, segons va informar la Cadena Ser.