Una persona ha mort i nou més han resultat ferides com a conseqüència d'un incident violent registrat a l'interior d'un centre de Formació Professional a la localitat de Kuopio, a l'est de Finlàndia, segons ha informat la Policia local i la cadena de radiotelevisió YLE .

En el seu compte de Twitter, la Policia de la regió oriental de Finlàndia ha explicat que ha detingut una persona en relació amb l'incident i que ha estat trobada una persona morta dins de l'edifici que alberga les instal·lacions d'un centre de Formació Professional i un centre comercial.

"Un mort ha estat trobat a les instal·lacions del centre de formació", ha indicat la Policia finesa. En un missatge anterior, la policia ha assenyalat que l'incident violent ha tingut lloc a l'interior del Centre de Formació Professional Savon, situat al mateix edifici que el centre comercial Hermann, a la localitat de Kuopio.

Per posar fi a l'incident, els agents han hagut de realitzar trets. Diverses persones han estat evacuades del centre de FP i els agents han establert un perímetre de seguretat al voltant de l'edifici a Kuopio.

La cadena YLE ha informat que s'ha decretat la situació d'alerta per desastre greu a l'Hospital Universitari de Kuopio, al qual han estat traslladades les nou persones ferides.