02 de octubre de 2019
02.10.2019

El net de Franco evita la presó després d'atropellar dos guàrdies civils

Va conduir en sentit contrari amb els llums apagats durant 30 quilòmetres i un ocupant del seu vehicle va encanonar els agents

02.10.2019 | 12:17
Francisco Franco Martínez-Bordiú

El Tribunal Constitucional no ha admès a tràmit el recurs d'una de les víctimes de l'atropellament del net gran del dictador Francisco Franco, pel que aquest es deslliurarà de manera definitiva d'entrar a la presó.

Segons informa el diari 'El País', el Constitucional ha rebutjat l'admissió del recurs d'empara d'una de les víctimes de l'atropellament del net de Franco a dos guàrdies civils, que va tenir lloc el 30 d'abril del 2012.

Aquell dia, els dos agents van aturar el cotxe de Francisco Franco Martínez-Bordiú, que transitava amb els llums apagats i en sentit contrari per una carretera nacional de Terol.

Els guàrdies civils van intentar parar-lo, però el cotxe va prosseguir el seu camí. Trenta quilòmetres després, el cotxe va ser detingut pels agents. Un dels seus ocupants els va encanonar, mentre el conductor carregava contra el vehicle de la Guàrdia Civil, i va lesionar un dels seus membres.

Un jutjat de Terol va culpar al net de Franco de l'atropellament per ser el conductor i el va condemnar a 30 mesos de presó, però posteriorment va ser absolt per l'Audiència Provincial, ja que no es va realitzar "prova de càrrec suficient" en contra de la presumpció d' innocència del net del dictador.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook