Un austríac de 25 anys va assassinar ahir, a la ciutat austríaca de Kitzbühel, la seva ex-xicota (19 anys), els pares i el germà (25) d'ella, així com la seva parella (24), evidentment per «gelosia», va informar la Policia.El presumpte assassí es va presentar en una comissaria de la citada ciutat alpina cap a les 6 del matí i va revelar que el crim que havia comès, va indicar el cap de l'Oficina de la Policia Criminal de l'Estat federat del Tirol, Walter Pupp.

«L'home de 25 anys va posar una pistola i un ganivet en el taulell, al·legant que acabava de matar a cinc persones», va precisar el cap de l'Oficina de la policia de la localitat, Walter Pupp en una roda de premsa que va ser televisada en directe des de Kitzbühel, ciutat tirolesa.

La policia va trobar els cossos sense vida de les cinc víctimes en l'habitatge de l'ex-xicota del jove, on aquest, segons hauria relatat en l'interrogatori de les autoritats, es va presentar de matinada, aparentment amb la intenció de parlar amb ella, però el seu pare no el va deixar entrar.

L'home va tornar a la seva casa per a buscar una pistola del seu germà i va tornar amb ella a l'habitatge, on va cometre el múltiple crim, matant primer al pare de la noia quan aquest li va obrir la porta.Totes les víctimes van ser assassinades per trets.

El presumpte homicida, «conegut per ser una persona tranquil·la», que no tenia antecedents criminals i del qual «no es podia esperar» un acte violent, «admet la seva culpa i es mostra penedit», va indicar Pupp.