El politòleg Juan Antonio Geraldés serà el cap de llista per Barcelona de la formació encapçalada per Íñigo Errejón, Més País, a les eleccions del 10 de novembre, segons han confirmat fonts del partit.

Geraldés, veí de Sant Boi de Llobregat, es va presentar a les eleccions municipals del 26 de maig en aquest municipi amb la formació Guanyem Sant Boi, coalició de la CUP, els Comuns i agrupacions independents com Gent de Sant Boi, entre d'altres. Segons les mateixes fonts de Més País, té una trajectòria «àmplia» en l'activisme veïnal i estudiantil.

Actualment treballa com a consultor d'administracions públiques al sector de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions. També subratllen que la seva participació en política està marcada per la defensa del municipalisme.

Cal recordar que aquest mateix dimarts el cap de llista d'En Comú Podem a les eleccions espanyoles del 10-N, Jaume Asens, ha qualificat «d'error» que la plataforma electoral Més País es presenti als comicis per a Barcelona «sense un projecte per a Catalunya» ni per a la seva capital.