Diana López-Pinel i Valeria Quer, mare i germana de Diana Quer, s'han discutit davant les portes d'un jutjat de Majadahonda (Madrid). La filla defensava el pare davant l'acusació de la mare, la seva exdona d'haver-la lesionat i intentat atropellar.

Els moments de tensió s'han viscut davant nombrosos mitjans de comunicació quan López-Pinel manifestava als periodistes que el seu exmarit va aconseguir la custòdia de la seva filla Valeria deu dies després de la desaparició de la seva germana major Diana.

"Està seguint amb la mateixa dinàmica i estratègia de manipular a la meva filla, fixeu-vos en quines condicions està. Jo l'únic que vull és que la meva filla estigui fora de perill i no ho està. Aquest senyor haurà de complir amb el que ha fet", ha continuat.

Ha estat llavors quan Valeria, acompanyada del seu nòvio, s'ha acostat cridant, ha qualificat la seva mare de "mentidera" en reiterades ocasions i ha dit que el seu pare "mai" l'ha intentat atropellar ni agredir. "El pare no és agressiu", ha clamat mentre la seva parella i diversos agents de la Guàrdia Civil intentaven allunyar-la de la mare.

"Si t'ha pegat fins a tu i tinc una denúncia (...) Aquest senyor és agressiu i un maltractador", ha respost la seva mare.

Juan Carlos Quer, el pare de la jove de 18 anys assassinada l'agost de 2016 a Galícia, ha denunciat aquest matí per injúries i calúmnies la seva exdona, poc abans de ser detingut per un suposat cas de violència de gènere cap a ella. A més, també va presentar un informe mèdic que reflectiria que ella li havia esgarrapat durant la discussió a l'aparcament.

López-Pinel va acudir cap a les 23 hores d'aquest dimarts a la caserna de la Guàrdia Civil de Majadahonda denunciant que el seu exmarit l'havia agredit en un garatge i aportant un informe de lesions. Concretament, va relatar que l'havia colpejat en un pòmul, al canell i després havia intentat atropellar-la. Valeria ha assegurat que això és "completament fals".