El cap de llista d'En Comú Podem per a les eleccions del 10-N, Jaume Asens, afirma que no els «preocupa» que la plataforma electoral Més País es presenti als comicis per a Barcelona.

Asens considera que la formació d'Iñigo Errejón no perjudicarà electoralment els comuns, perquè adverteix que es tracta d'un projecte «sense arrelament» a Catalunya i que ha aterrat en aquest territori de forma «accidentada». «La prova són les dificultats que ha tingut per aconseguir avals i trobar candidats», va etzibar.

Asens va criticar ahir que aquest partit vulgui representar el mateix espai que En Comú Podem i va afirmar que els veritables «rivals» dels comuns de cara a les eleccions generals són «la dreta i el PSOE, que vol pactar amb la dreta».

«Operació madrilenya»

De tot plegat va parlar-ne després d'una trobada amb els representants dels treballadors de Prysmian de Montcada, l'antiga General Cable, que s'enfronten al tancament de la planta després que l'empresa hagi anunciat un ERO.

En una atenció a la premsa, Jaume Asens va mostrar-se tranquil i va reiterar que Més País és una «operació madrilenya» que no té projecte per a Catalunya.

Per aquest motiu, el candidat dels comuns insisteix que la campanya electoras d'En Comú Podem «estarà pensada amb aquesta orientació».