La policia britànica investiga com un presumpte atac terrorista un apunyalament múltiple en un centre comercial de Manchester (nord d'Anglaterra) que va deixar cinc ferits.

Un home va començar a córrer pel centre comercial Arndale amb un ganivet a la mà intentant ferir tothom que es trobava al seu pas, segons van explicar els testimonis.

L'atac va estendre el pànic a la zona comercial i nombrosos clients es van veure obligats a amagar-se a l'interior de les botigues, que van tancar les portes per protegir-los. Les forces de seguretat van arrestar als voltants del lloc on es va produir l'atac un home de 41 anys. No s'ha detallat quina era la seva motivació, però s'han presentat càrrecs contra ell com a sospitós d'haver comès actes terroristes.

«Encara no coneixem les motivacions d'aquest terrible atac. Sembla que ha estat a l'atzar. És, certament, una mica brutal i ha resultat extremadament aterridor per a tots els que en aquell moment es trobaven allà», va explicar Russ Jackson, assistent del cap de policia de Manchester.