"Si t'haguessin violat vindries histèrica" ??o "si vas borratxa passen aquestes coses", són algunes de les frases que dues agents dels Mossos d'Esquadra van dirigir suposadament a una noia de 17 anys que havia anat a denunciar una violació comesa a Blanes.

Segons explica la jove al diari Ara, va sortir de la comissaria pitjor que va entrar. "Em van fer molt de mal", assegura. Dies després, la seva mare es va assabentar del que havia passat quan la jove va tornar a una altra comissaria. Aleshores sí que va posar una denúncia i va anar a l'Hospital de Calella on els metges van certificar que tenia lesions compatibles amb una violació.

Els Mossos van localitzar immediatament als seus presumptes agressors, gràcies a la denúncia d'ofici de l'hospital. Aquest setembre la jove assegura que ha tingut forces de presentar una denúncia contra les dues agents, que estan essent investigades.

Els fest es van produir el mes de juny. Segons el testimoni de la menor, va ser violada per un jove a les portes d'una discoteca a Blanes. Acabava de conèixer a dos nois i va sortir amb ells a fumar. Explica que un dels nois va anar al cotxe i l'altre la va agredir sexualment. Quan va tornar el segon li va dir, explica la noia, que fessin un trio i que li fes una fel·lació. La noia va aconseguir escapar-se. L'endemà, va se quan va anar a una comissaria propera a casa seva, al Maresme, a denunciar i on es va trobar el presumpte menyspreu de les agents.